Dart toernooi

Op zaterdag 22 januari 2022 wordt in ons eigen buurthuis een darttoernooi georganiseerd. Ervaren of minder ervaren darters, iedereen is van harte welkom! Supporters zijn uiteraard ook welkom, aanmoediging is gewenst, maar kom dan vooral ook langs voor een lekker drankje en een leuke avond.

Het darttoernooi is bedoeld voor spelers van groep 8 tot en met de oudste leden.

De deuren van het buurthuis gaan open om 18:00 uur. Vervolgens zal er een loting plaatsvinden en start het toernooi rond 18:30 uur. Zodra de poulewedstrijden afgerond zijn gaan we verder met de knock-out rondes.

Opgeven kan bij Koen Appels via de telefoon 06-52212187 (graag bellen na werktijd), of via de mail koenappels88@gmail.com.

Vol is Vol!

P.S. Heb je geen pijlen, laat het me weten, wij zorgen ervoor.

Kosten darten is gratis, Consumpties zijn voor eigen rekening.