Nieuwe leden Jeu de Boules

Iedere dinsdagmiddag tussen 14:00  en 16:00  uur is er een leuk clubje aan het jeu de boulen.

Het is een gezellig clubje waarin veel wordt afgelachen.

Het clubje zou het fijn vinden als er zich nieuwe leden zouden aanmelden om iedere week mee te komen boulen.

Heb jij de tijd  en wil je de techniek van het boulen onder de knie krijgen  of beheers je de techniek al en vind je het leuk om bij dit clubje te komen?

Ga gewoon op dinsdagmiddag eens een kijkje nemen, en doe gewoon eens een paar keer mee om te kijken of het iets voor jou is.

Mocht je geen jeu de boules ballen hebben, geen nood er liggen altijd extra exemplaren om mee te gaan oefenen.

Wil je graag vooraf contact, dat kan uiteraard ook:  Mail of Bel ons en we brengen je graag in contact.

activiteiten@buurtverenigingdeheikant.nl

Of bel  Jeanne Scheepers 06-37342450 of Henny Raaijmakers 06-19063122

Heel het jaar wordt er flink geoefend zodat we rond de zomervakantie kunnen strijden tijdens een jeu de Boules toernooi.