Kerstsfeertocht 2021

Kerst sfeer tocht op 18 december 2021, start tussen 17.00 en 17.30 uur. Voor alle leeftijden. We gaan deze avond te voet, op de fiets, op de step… ( alleen met de auto als je niet mobiel bent.)

Vorig jaar hadden we een 1e poging gedaan om een kerstsfeertocht te gaan lopen. Echt….we hadden heel erg veel aanmeldingen. Dit jaar een nieuwe poging….

Laten we er lekker op uit trekken en tevens genieten van de buitenlucht, ’n gezellige winter avond, met Heikantse gezelligheid, met een bourgondische karakter. We hebben een superleuk programma in elkaar gezet!
Ga jij met ons mee op pad? Wat bieden we?
•Gezellige sfeer;
•Een ratatouille van “Heerlijk eten en drinken”;
•Leuke letter speurtocht;
•Fotoshoot
•Loterij;
•Leuke spelletjes, weetjes enz. enz.;
•Het onverwachtse van de Heikant natuurlijk;
•DUS…..GEWOON VOOR IEDER WAT WILS.

En voor de prijs van € 0,00 Niet leden € 2,50

En dan gezellig naborrelen bij het buurthuis als dat mag en kan.

Aanmelden: Activiteiten@buurtverenigingdeheikant.nl

Inschrijven graag voor 13 december. ( i.v.m. het eten en drinken). Maar je mag je ook aanmelden als je iets wilt meehelpen, te denken aan
voorbereiden van lekkere kleine maaltijden , of helpen als vrijwilliger of wat je te binnen schiet.

Laten we er met zijn allen, er een GEWELDIGE KERST AVOND van maken!