Kerstworkshop donderdag 16 december

De seizoenen vliegen voorbij, ondertussen zitten we na een mooie zomer alweer in de herfst en voor we het weten is het alweer
winter.

“Koude, donkere dagen maar ook lichtjes en gezelligheid.”.

Ga je met ons ( weer ) mee kerststukken maken? Wederom hebben we gekozen voor 2 kerstukken, waar je uit kan kiezen.

We hebben dit jaar gekozen voor een kerststuk op een hogere glazen vaas en voor een kerstster die je op tafel kunnen leggen of uiteraard ook op een mooie schaal kunt leggen. Mogelijkheden genoeg!

Indien je samen met ons een kerststuk komt maken, zijn de kosten voor onze eigen leden € 7.50 per werkstuk. Geef duidelijk bij aanmelding aan welk kerststuk je wilt gaan maken. GRAAG VOOR 6 DECEMBER AANMELDEN.

En denk niet, dit kan ik niet….je gaat altijd met een prachtig stuk naar huis.

Zelf meebrengen: groen, snoeischaar, evt. mooie takken. Mocht je voor kerststuk 1 gaan, breng dan een grotere glazen vaas mee. De rest verzorgen wij. Ook verzorgen wij de: koffie/thee met iets lekkers. En we eindigen zoals gewoonlijk in de gezellige kerstsferen.

Kom je meedoen met ons? Het beloofd een gezellige avond te worden.

Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden dan kan dat bij: activiteiten@buurtverenigingdeheikant.nl

Kerststuk 1Kerststuk 2

Kerststuk 1                                                              Kerststuk 2