Een lintje

Koninklijke onderscheiding

Op vrijdag 18 november, net voor de start van de vrijwilligersavond van

buurtvereniging de Heikant, kreeg Jeanne Scheepers-van Agt een

Koninklijke onderscheiding uitgereikt. Zij werd benoemd

tot Lid in de Orde van Oranje Nassau (LON).

Burgemeester Hans Ubachs reikte, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander,

de onderscheiding uit.

Jeanne is en was een zeer gedreven bestuurslid en al 30 jaar voorzitter van de activiteitencommissie. Ze zorgt voor de nodige materialen, personele bezetting en is bijna altijd zelf aanwezig. Dansles, dropping, wadlopen, walking diner, burendag, kerstworkshop, fietstocht, pub quiz, paasworkshop, darttournooi is een greep uit de vele georganiseerde activiteiten.

Ze is contant bezig om met haar team activiteiten te verzinnen voor alle leeftijdsgroepen binnen onze buurtvereniging. Jeanne is ook een artiest om iets te organiseren waar weinig tot nagenoeg geen kosten aan verbonden zitten, zodat er voor niemand een drempel is om aan de activiteiten deel te nemen.

Jeanne Scheepers is een hoeksteen van de samenleving, zonder dat ze daarvoor op de voorgrond hoeft te staan.